Queens Lake Residence

Share the love!

Out-of-the-box thinking and open-minded clients allow a major change to the layout of the yard.  Moving the garage door to the side of the house allows a gracious new entry court.

Curb Appeal

Due to the poorly designed circulation (above right) the view of the house is dominated by cars and the space is not welcoming to visitors on foot.

With a new driveway and bluestone paving circulation has been clearly defined, creating a welcoming entry. Once established, the plants in the mulched beds will blend with the wooded character of the property.

Welcome Home

The existing garage (above right) awkwardly faces the front yard and requires a large expanse of pavement in front of the sunroom window.

New bluestone paving and a low stone wall create a warm and inviting forecourt and provides an intimate view from inside the house.

Related Posts